Odbojkaši Spartaka počeli sa pripremama

Uto, 08.08.2017 - 20:44 -- dejan.vukovic

Odbojkaši Spartaka počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će nastupiti u društvu najboljih. Subotičani su Super ligu izborili kroz baraž u kojem su bili ubedljivi protiv beogradskog Partizana.  

Pripreme su počeli deset nedelja pre početka prvenstva. Na prvoj prozivci trener Igor Žakić, na raspolaganju je imao samo deo ekipe dok će se ostali ubrzo pridružiti. – Radujem se novom početku, jer mislim da ćemo ove sezone imati šta da pokažemo u Super ligi. Nismo kompletni, Jungić i Milović nam se priključuju u septembru, uz njih očekujemo još tri igrača od kojih su dva tehničara i jednog blokera. Kao i svake godine, šansu ćemo pružiti i našim mladim igračima koje smo priključili prvom timu. Prvobitne ambicije su opstanemo u društvu najboljih uz to želimo da postanemo stabilan superligaš i da se ako je moguće domognemo plej ofa. Već od naredne godine bi mogli i nešto više. Prvi period će sigurno biti naporan, ali je to već nešto na šta su igrači navikli. Moto kluba je, uostalom i takav, u Subotici se mnogo radi, a rezultati su pokazali i da se kvalitetno radilo. Planiramo da, nakon završenih bazičnih priprema, odigramo desetak prijateljskih mečeva, sa rivalima iz superligaškog ranga, ali i iz Prve lige sa kojima smo igrali prošle sezone. 

Okupljene igrače ispred Uprave kluba pozdravio je Tihomir Banjanin, sportski direktor. – Počinjemo pripreme za novu takmičarsku sezonu, koja će nadam se biti uspešna kao što je bila i prošla. Od igrača ostali su nam Uroš Kecman, Nemanja Jungić, Vanja Eremić, Miljan Milović, Aleksandar Tumbas i Dario Peić, a timu su već priključeni novi igrači Stefan Kovačević, na poziciji srednjeg blokera i Branislav Seizović, na poziciji primača. Uz tim su i mladi igrači Ljuk Kristaj, Milan Ljuboja, Stefan Dulić, Damjan Kopilović, Aljoša Krdžović i Benjamin Krdžović.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search