Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Popločavanje sunca

Uto, 08.08.2017 - 23:15 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

Pripreme za manifestaciju Dužijanca uključuju i završetak rekostrukcije centralnog kruga - sunca, centra Subotice.

Više o ovoj temi...

Kao što je bilo i rečeno radovi na delu oko igrališta u MZ Gat, na potezu kratice ka buvljaku iz Bačke ulice, su završeni ovih dana.

- Staza je betonirana, put je bio prvo poravnat a sada i nasut sa materijalom koji će učinit da se smanji blatnost ćorsokaka na tom delu. Tako da je sada ovaj prolaz doteran da se sada može proći ovuda peške bez problema kao i sa biciklom a stanari i kolima da priđu do ulaza u svoja dvorišta. - kaže Igor Preradović, predsednik mesne zajednice i dodaje: 

- Kroz vreme ćemo videti još šta će biti sa prolazom oko bačkinog igrališta, jer ovde na "spoju" je jedna depresija, najniža tačka u okolini, i još je pod udarom kada su u pitanju jače kiše.

...

detaljnije
Post date: Sub, 17.06.2017 - 18:47

Predsednik MZ Gat Igor Preradović u prilogu govori o radovima na uređenju prostora staze oko igrališta u MZ Gat, u blizini Buvljaka.

Kako komentariše Alen na FB Live prilogu, verovatno jedan od korisnika tog prolaza, "posle sto godina" najzad će ta površina biti dovedena u red.

https://www.facebook.com/SuboticaLIVE/videos/10154628234228061/

Post date: Uto, 23.05.2017 - 23:24

Ekipa JKP "Vodovod i kanalizacija" radi na saniranju vodovoda i kanalizacije na korzou posle prijave da je došlo do sleganja ploča na korzou pored Narodnog pozorišta.

Kratko o tome od Petra Pižurice...

 

Post date: Uto, 21.03.2017 - 19:03

Ekipe JKP "Čistoće i zelenila" rade na "ulepšavanju" drvoreda.

Post date: Pon, 27.02.2017 - 18:46

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, predsednik Skupštine grada Ilija Maravić, pomoćnica gradonačelnika zadužena za komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine Maria Kern Šolja i predstavnici Mesne zajdnice „Peščara" A. Ranković i obišli su Ulicu grožđa na rubu grada, koja sada predstavlja zaobilaznicu za sugrađane koji se kreću na pravcu Kelebija - Tavankut ili Mali Bajmok, gde su nedavno završeni radovi na izgradnji kolovoza u dužini od 1.595 metara.

Izjava gradonačelnika u prilogu

Post date: Uto, 19.05.2015 - 17:05