Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Popločavanje sunca

Više o ovoj temi...

Zamjenica gradonačelnika Timea Horvat, pomoćnice gradonačelnika Zagorka Panić i Žužana Magoši, i član Gradskog vijeća Ákos Újhelyi, obišli su radove na izgradnji vodoopskrbne mreže uz Segedinsku cestu – Nosa, i radove na zamjeni stolarije na zgradi Mjesne zajednice „Bački Vinogradi“.
 

Post date: Pet, 08.12.2017 - 14:04

Na delu ulice Maksima Gorkog, u zelenom pojasu kod "Tokia", vadi se red bagrema radi zamene istih zbog deformacija i lomova na stablima. Sličnu akciju JKP Čistoća i zelenilo će uraditi i u parku preko puta Srednje škole Ivan Sarić.

photo: Atila Salai

Post date: Pet, 29.09.2017 - 15:19

OBAVEŠTENJE O IZGRADNJI NOVE VODOVODNE MREŽE U DELU ULICA MAKSIMA GORKOG (BEOGRADSKI PUT) I VLADIMIRA NAZORA

Obaveštavamo javnost, građane, organizacije i ustanove će izvođač radova YUMOL D.O.O. Subotica za potrebe investitora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica graditi novu vodovodnu mrežu u gradskoj zoni Subotice:

- u delu ulice Maksima Gorkog (Beogradski put) na potezu između Hotela „Patria“ i spomenika Ivanu Sariću i

- u delu ulice Vladimira Nazora na potezu od spomenika Ivanu Sariću do „Vicai“ optičke radnje.

Radovi će se izvoditi maksimalno 3 nedelje, u periodu od 28.09. do 19.10.2017. godine.
Izvođač će se truditi da radove izvede kvalitetno i u što bržem roku zbog efikasne normalizacije stanja saobraćaja i parkiranja.

Za vreme...

detaljnije
Post date: Uto, 26.09.2017 - 17:24

Za savremeniji način obezbeđivanja pružnog prelaza u Grabovačkoj ulici postavljena je noava automatska rampa sa zvučno svetlosnim signalima koja će zameniti postojeću koja se ručno spuštala tokom prolaska vozova na relaciji Subotica - Sombor - granični prelaz Bbogojevo.

U prilogu zapis sa lica mesta...
 

Post date: Sre, 30.08.2017 - 15:36

Kao što je bilo i rečeno radovi na delu oko igrališta u MZ Gat, na potezu kratice ka buvljaku iz Bačke ulice, su završeni ovih dana.

- Staza je betonirana, put je bio prvo poravnat a sada i nasut sa materijalom koji će učinit da se smanji blatnost ćorsokaka na tom delu. Tako da je sada ovaj prolaz doteran da se sada može proći ovuda peške bez problema kao i sa biciklom a stanari i kolima da priđu do ulaza u svoja dvorišta. - kaže Igor Preradović, predsednik mesne zajednice i dodaje: 

- Kroz vreme ćemo videti još šta će biti sa prolazom oko bačkinog igrališta, jer ovde na "spoju" je jedna depresija, najniža tačka u okolini, i još je pod udarom kada su u pitanju jače kiše.

...

detaljnije
Post date: Sub, 17.06.2017 - 18:47