Rukometaši Spartak Vojputa počeli sa pripremama

Uto, 08.08.2017 - 22:21 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa počeli su sa pripremama za novu sezonu. Uz klub je i ove godine stala Kompanija Vojput koja će uz grad Suboticu obezbediti neophodne uslove za nesmetano takmičenje u društvu najboljih.

Na prvom okupljanju prisustvao je 21 rukometaš, od kojih nekolicina mladih igrača koji će pokušati da se nametnu treneru Slaviši Lakoviću. Ekipa je imala određene kadrovske promene, par igrača kome su istekli ugovori su prešli u drugu sredinu a neki novi igrači su već pristupili klubu.

Jedan od najboljih igrača iz prošle sezone Đorđe Đekić karijeru nastavlja u Norveškoj u ekipi Bodo, pivot Veselin Jelić prešao je u Dinamo, dokje Bojan Županjac novi igrač RK Sloga a Nenad Delibašić RK Kikinda. Ekipi se pridružio pivot Aleksandar Kurteš koji je povratnik u srpski rukomet iz Rumunije. Pojačanje je i oporavljeni Uroš Radosavljević koji se nakon osam meseci vratio u ekipu. Na prvoj prozivci nedostajalo je još par igrača koji su u pregovorima sa klubom a stigli su neki novi igrači koji su već dogovorili sve uslove. Nedostajao je i mladi Nikola Stefanović koji je član kadetske reprezentacije Srbije koja se nalazi na Svetskom prvenstvu u Gruziji. Ovih dana se očekuje dolazak par igrača koji bi trebalo da pojačaju konkurenciju u timu.

Rukometaši Spartak Vojputa će kompletne pripreme odraditi u Subotici gde imaju odlične uslove za rad. Pored Hale sportova tu je i trim staza u Dudovoj šumi koja će poslužiti za sticanje kondicije. Klub je već dogovorio niz pripremnih utakmica sa ekipa iz Srbije, ali i sa sportskim prijateljima iz Mađarske sa ekipama Toroksentmikloš i Algyo.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search