Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Repertoar Eurocinema za period od 10.08. do 16.08.

Pet, 11.08.2017 - 20:01 -- nikola.tumbas

 

Animirani film: EMOJI FILM / The Emoji Movie (SAD, 2017)
TITLOVANO!

Raspored prikazivanja:
10-16. avgust u 17h
Vikend: 12. i 13. avgust u 11h i 17h
Cena karte: 200 dinara

Režiser: Tony Leondis
Glumci: Patrick Stewart, T.J. Miller, Jennifer Coolidge
Dužina trajanja filma: 86 min
Žanr: animirani, komedija

 

Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog. U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja.

 

Trejler:  https://www.youtube.com/watch?v=1LKe1rU7dVQ

 

 

Film: MAME U PROVODU / FUN MOM DINNER (SAD, 2017)

 Raspored prikazivanja:
10-16. avgust u 19h

Cena karte: 200 dinara

Režija: Alethea Jones
Uloge: Toni Collette, Molly Shannon, Katie Aselton, Bridget Everett, Adam Scott, Adam Levine
Žanr: komedija

Trajanje: 89 min

 

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili“ – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane „Mame“ (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama“ mnogo više od obične reči – to je medalja časti.
 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=u2St2hN5Uas

 

 

Film: SLAVA / GLORY (Bugarska, 2016)

Raspored prikazivanja:
10-16. avgust u 21h

Cena karte: 200 dinara

Režija: Kristina Grozeva, Petar Valchanov
Uloge: Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva
Žanr: drama

Trajanje: 101 min

 

Canko Petrov, radnik na železnici, pronalazi milion leva na železničkoj pruzi. On odlučuje da čitavu sumu novca vrati u policiju, a država ga nagrađuje sa novim ručnim satom, koji ubrzo nakon toga prestaje da radi. U međuvremenu, Julija Staikova, direktor PR sektora u Ministarstvu saobraćaja, gubi Petrov stari sat. Tu počinje njegova očajnička borba da povrati svoj stari sat, kao I svoje dostojanstvo.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=a0Yulv2_BK4

 

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 10.08.2017 - 20:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 16.08.2017 - 23:00
Kategorija: