Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u poseti ustanovama socijalne zaštite

Sub, 26.08.2017 - 15:29 -- nikola.tumbas
Nenad Kozomora, direktor, izjave za medije u Domu Kolevka
Nenad Kozomora, direktor, izjave za medije u Domu Kolevka
Ministar Zoran Đorđević izjava za medije
Ministar Zoran Đorđević izjava za medije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas, ustanove socijalne zaštite u Subotici: Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ i Gerontološki centar Subotica, gde se upoznao sa radom ovih ustanova, uslovima u kojima borave korisnici usluga, kao i sa zaposlenima.

Na putu do Gerontolođkog centra ministar je bio primoran da sačeka kolonu biciklista na tradicionalnoj vožnji Kiškunhalaš - Subotica, koji su upravo u trenutnku njegovog pristizanja prolazili u pratnji saobraćajne policije.

Ministar Đorđević je takođe razgovarao i sa korisnicima Gerontološkog centra o njihovim potrebama, a detaljno se interesovao o protivpožarnim planovima ovom objektu koje mu je objasnio Petar balažević, direktor centra.

Takođe na pitanje o izgradnji  objekata namenjenjih migrantskim porodicama, oko kojih je bilo polemike, ministar je odgovorio da je plan promenjen i da će se raditi po novoj zamisli, koja će biti najavljena.