Predavanje „ Koju masku nosimo u javnom Ja?“

Pon, 11.09.2017 - 18:06 -- Savremena galer...

 

U Savremenoj galeriji Subotica će u sredu, 13. septembra 2017. godine u 19.30 biti održano predavanje „ Koju masku nosimo u javnom Ja?“. Predavanje je deo pratećih programa izložbe “Kolekcija: 55 razloga za razmišljanje o prošlosti i sadašnjosti”, kojom SGSU obeležava 55 godina rada.

Na izložbi je predstavljena i slika Aleksandra Lukovića Lukijana “Prodavac raspoloženja” koja se nalazi u fondu SGSU. Predavanje će održati Maja Stoparić, diplomirani psiholog i transakciono-analitički psihoterapeut sa statusom priveremenog učitelja i supervizora (Provisional Supervising and Teaching Transactional Analyst).

 

Da li je neophodno da se predstavimo „pod maskom“ kada smo u javnosti?

Ko bira kakvu masku?

Da li  je moguće biti iskren u potpunosti?

Kako doživljavamo ljubaznost?

Da li je licemerno ponašanje štetno ili korisno?

Kako razlikujemo javno od intimnog Ja?

 

 

MAJA STOPARIĆ,

Psiholog I psihoterapeut. Takođe supervizor i predavač  u transakcionoj  analizi sa medjunarodnom diplomom ( Evropska asocijacija za transakcionu analizu  I Medjunarodna asocijacija za transakcionu analizu). Član je Saveza društava psihoterapeuta Srbije, kao i TA Centra  (Asocijacije transakcionih analitičara Srbije). Sertifikovani  medjunarodni  trener  grupa iz transakcione analize za profesionalce u oblasti humanističkih nauka, kao i grupa  za lični razvoj u  Srbiji i regionu.

 

Radi individualnu i porodičnu psihoterapiju I savetovanje, kao i psihoterapiju I savetovanje parova u Srbiji i inostranstvu.  Sem toga se već 20  godina bavi radioničarskim radom sa mladima  u oblasti asertivnosti, emocionalne pismenosti  i edukacije o partnerskim odnosima. 

 

Kada su u pitanju odrasli, autor je  i voditelj edukacija „ Tri roditeljske veštine”, kao „Emocionalna pismenost”. Takođe aktivno učestvuje na  mnogobrojnim  domaćim i međunarodnim konferencijama  i kongresima.

 

Srdačno Vas očekujemo :)

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 13.09.2017 - 19:30
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 13.09.2017 - 20:30
Kategorija: 
Custom Search