Rvači Spartaka u Sarajevu sa četiri takmičara osvojili četiri zlatne medalje

Sre, 20.09.2017 - 20:42 -- dejan.vukovic

Seniorska ekipa rvačkog kluba Spartak zabeležila je uspešan nastup na petom po redu tradicionalnom Memorijalnom turniru "rvačima Bosne i Hercegovine" koji je održan u Sarajevu uz učešće 18 ekipa iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. 

Spartak su predstavljala četiri takmičara koji su svi osvojili zlatne medalje, dok je Davor Štefanek proglašen i za najboljeg rvača turnira.  Davor Štefanek je bi najbolji u kategoriji do 75 kg., Oliver Tot je trijumfovao u kategoriji do 85 kg., Dejan Franjković u 96kg a Sabolč Horvat među teškašima u kategoriji do 130 kg. 

Uspešni su bili i oni najmlađi, pioniri Spartaka koji su učestvovali na turniru u Češkoj. Rvački klub Spartak predstavljalo je sedam takmičara koje je predvodio trener Damir Štefanek. Mladi subotičani su osvojili tri medalje, najsjajnija je pripala Marku Bončiću koji je u finalu bio bolji od svog klupskog druga Mihajla Maksimovića kome je tako pripala srebrna medalja. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je i Antal Prčić koji je u finalu poražen rvača iz Ukrajine. Spartak su još predstavljali Adrijan Feldeždi, Nebojša Obradović, Alen Kunji i Rajmond Paroci.

Autor teksta: 
Custom Search