Mišljenje građana o kvalitetu javnih usluga

Čet, 21.09.2017 - 18:00 -- darko.kovacevic
Evropski pokret u Srbiji: Moja uprava

Evropski pokret u Srbiji i Centar za evropske politike organizovali su u četvrtak, 21.09.2017.godine u Donjem Tavankutu akciju u okviru nacionalne kampanje "Ja u centru pažnje" na kojoj su razgovorali sa građanima o njihovom iskustvu sa kvalitetom javnih usluga. Povratne informacije građana će se koristiti za izradu predloga baziranih na činjenicama koja nadležna ministarstva i institucije mogu da koriste u cilju poboljšanja javnih usluga.

Građani su izneli svoje utiske o radu domova zdravlja, izrade ličnih dokumenata u SUP-u, upisa u vrtiće i osnovne škole i drugih javnih usluga. Rezultate istraživanja građani će moći videti na portalu www.mojauprava.rs, a na istom portalu građani koji nisu učestvovali u istraživanju mogu izneti svoje mišljenje.

Kampanja “JA u centru pažnje” je deo projekta "Partnerstvom do dobre JAvne uprave" koji se sprovodi sa ciljem poboljšanja kvaliteta javnih usluga finansiranih novcem poreskih obveznika, a koji se sprovodi u 12 opština i gradova u Srbiji, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj, američke vladine agencije.

(tekst i fotografije: EPUS)

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search