Predsednica MKK Spartak podnela ostavku

Sub, 23.09.2017 - 00:06 -- dejan.vukovic

Predsednica muškog košarkaškog kluba Spartak, Josipa Ivanković podnela je neopozivu ostavku na to mesto i o tome saopštenjem obavestila javnost. 

Tekst saopštrenja prenosimo u celosti. -  Tokom protekle dve godine MKK Spartak je uspeo da se pozicionira na košarkaškoj mapi Srbije, da vrati kvalitetnu košarku u naš grad i posle više od 20 godina ugosti i ravnopravno se takmiči sa najeminentnijim srpskim košarkaškim klubovima. Klub ostavljam zahvalna na saradnji svima koji su tokom ove dve godine zajedno sa mnom vodili i upravljali klubom i ekipom - igračima, trenerima, doktorima, ekonomu, sponzorima, gradu Subotici, vama medijima i publici koja je iz kola u kolo podržavala svoj tim. Drago mi je što klub ostavljam u sigurnim rukama gospodina Dušana Marjanovića istaknutog subotičkog privrednika i velikog ljubitelja košarke, čiji će mandat predsednika Kluba biti potvrđen na skupštini Kluba.

Kako saznajemo vanredna Izborna Skupština kluba je održana u petak 22. septembra na kojoj je za novog predsednika izabran Dušan Marjanović, subotički privrednik i ljubitelj košarke. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search