Odlični nastupi mladih hokejaša u Budimpešti

Pon, 25.09.2017 - 18:29 -- dejan.vukovic

Prethodnog vikenda aktivne su bile sve mlađe selekcije hokej kluba Spartaka, sa nastupima i treninzima u Mađarskoj, gde su već počela takmičenja i aktivnosti na ledu. 

Selekcija U8 je u nedelju 24.09 nastupila na velikom turniru otvaranja sezone 2017/2018 u Budimpešti na turniru C kategorije gde su odigrali 4 utakmice i ostvarili 3 pobede i 1 poraz u finalu. Postignuti rezultati:

  • HK Spartak - Gepard JE 4:0
  • HK Spartak - ES MTK 3:2
  • HK Spartak - Tati Tigrisek 7:2
  • HK Spartak - Nyugoti Eszkimok 2:5

Za HK Spartak U8 na ovom turniru su nastupili: Poljaković Filip, Popov Novak, Krstin Ognjen, Iveljić Matija, Anđelković Luka, Gladić Ramona, Lukić Dunja, Sabo Rac Emil, Nađ Strahinja, Marton Erik i Kovač Nina. Treneri: Brestovac Uroš i Kolarić Aleksandar.

Selekcija U10 je nastupila na istom tom turniru u Budimpešti, samo u B kategoriji, u subotu 23.09 i na 3 odigrane utakmice su ostvarili 100% učinak, 3 pobede. Postignuti rezultati:

  • HK Spartak - Kapošvar 3:2
  • HK Spartak - Ajkai Oriasok 7:0
  • HK Spartak - UTE B 5:4

Sastav ekipe HK Spartak U10: Milenković Mihajlo, Bem Karlo, Temunović Vanja, Penava Ognjen, Gubičak Leon, Brestovac Relja, Benčić Mihajlo, Milodanović Filip, Kujundžić Nikola, Marton Leon, Miladinović Stefan, Nimčević Andrej i Mandić Antonija. Trener: Brestovac Uroš

Obe selekcije su ostvarilie rezultatski lep uspeh, međutim evidentno je da ima prostora za napredak u igri i da se vidi da je ovo bio prvi zvaničan nastup u ovoj sezoni na jednom takmičarskom turniru. 

Selekcija U14 je u subotu 23.09 imala poslednju utakmicu u kvalifikacijama za B1 Prvenstvo Mađarske, u Dunaujvarošu, gde se kombinovani sastav HK Kiškoroš-Spartak sastao sa beogradskim Partizanom. Prikazana je odlična utakmica, prava hokejaška, sa nekoliko preokreta i puna lepih poteza na obe strane, ali su na kraju pobedu ipak odneli hokejaši Partizana sa 4:5. Hokejaši Kiškoroš-Spartak U14 su još pre ove utakmice obezbedili plasman u B1 Prvenstvo, tako da će igrati izuzetno jaku ligu tokom sezone 2017/2018, sa više od 30 utakmica. Pored ovog takmičenja, očekuju ih i utakmice u Prvenstvu Srbije.

Igrači iz Subotice u mešovitom sastavu su bili: Sabo Rac Albert, Kostić Luka, Kiš Matej, Sabo Rac Maksim, Pećerić Petar, Antonijević Aleksandar, Feher Balint, Feher Čongor, Šandor David, Vučić Aleksa, Kuntić David, Pećerić Slaven. Trener: Jaramazović Zoran.

Igrači iz selekcije U12 i U16 su u subotu 23.09 odradili dvoipo satni trening na ledu u Kiškorošu, čime su se zaokružile aktivnosti na ledu svih mlađih selekcija u klubu, i čime je nastavljen kontinuitet u radu i trenažnom procesu u klubu, a sve u cilju što boljih nastupa u nastavku sezone, koja je tek na svom početku.

Autor teksta: 
Custom Search