Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju Šamot

Uto, 10.10.2017 - 22:39 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa u sredu 11. oktobra od 19 časova dočekuju ekipu Šamota iz Aranđelovca u poslednjoj utakmici 3. kola Super lige Srbije.

Meč koji je trebao da se odigra proteklog vikenda pomeren je zbog opbaveza ekipe Šamota u Čelendž Kupu gde su u dva susreta savladali ekipu iz Engleske i plasirali se u narednu fazu. Subotičani su uprkos porazu u poslednjem kolu u Požegi pokazali dobru igru. Presudna je bila mladost ekipe koja upkos vodstvu tokom većeg dela utakimice nije znala meč da privede uspešno kraju. Igrači su odlično radili poslednjih deset dana i sa nestrpljenjem očekuju novu prvenstvenu utakmicu.

Jedan od novajlija u timu ove sezone je i Spasoje Gačević koji očekuje pobedu u duelu protiv Šamota. - Očekujem da izađemo na teren kako nam dolikuje. Sigurno da imamo veliku želju i ambicije da uzmemo dva boda pred svojom publikom, koju bih ovom prilikom i pozvao da dođe u Halu sportova i pruži nam podršku kao što su to učinili i u prvom kolu kada smo igrali protiv Požarevca.

- Mlada smo ekipa, učimo na svojim greškama i mislim da smo izvukli pouke iz poslednja dva susreta gde smo grešili u finišu utakmice. To moramo da ispravimo i da sigurnije privedemo meč kraju. Ukolik ispoštujemo dogovor iz svlačionice i savete trenera Lakovića verujem da možemo do dva boda.- rekao je Spasoje Gačević u najavi utakmice. 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search