Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Obnovljen košarkaški teren u SC u Prvomajskoj ulici

Čet, 12.10.2017 - 16:56 -- dejan.vukovic
Obnovljen tartan teren u Prvomajskoj ulici
Obnovljen tartan teren u Prvomajskoj ulici

Sredstvima Lokalne samouprave obnovljen je još jedan sportski teren u gradu. Reč je o košarkaškomk terenu u okviru Sportskog centra u Prvomajskoj ulici koji je danas predat na korišćenje. Vrednost investicije je oko milion i po dinara, i u celosti je finansirana iz budžeta lokalne samouprave. 

Teren je na korišćenje predao gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban u društvu zamenice Timee Horvat, Nemanje Simovića, člana Gradskog veća zaduženog za sport i omladinu, i Roberta Tota, direktora JKP „Stadion“.

Ovom prilikom Bogdan Laban je istakao  – Koliko god sredstava imamo, radimo na obnovi svih sportskih terena, pa nastavljamo u istom ritmu. Sledi obnova sportskih terena na Paliću, a nadam se da naredna sezona, odnosno prvomajski uranak, neće biti sačekani sa ruglom koje stoji već decenijama. Danas se otvara i javna nabavka izvođača radova klimatizacije u Hali sportova, završićemo i taj posao, da sledeću godinu dočekamo spremni za velika sportska takmičenja koja očekujemo u Subotici. 

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: