Gimnastičari se vratili sa 12 medalja iz Temišvara

Pon, 16.10.2017 - 20:05 -- dejan.vukovic

Subotički gimnastičari članovi Ggimnastičkog društva Partizan osvojili su 12 medalja na 2. kolu DKMT Kupu koji je održan u Temišvaru u subotu 14. oktobra. 

Najuspešniji je bio Strajnić Mihajlo koji je osvojio zlatnu medalju na krugovima i razboju u I kategoriji takmičara do 10 godina. Uspešni su bili i ostali subotički takmičari osvojivši niz srebrnih i bronzanih medalja. 

U I kategoriji (do 10 godina) nastupali su Strajnić Mihajlo, Čupak Aleks i Gombaš Balaž. U pojedinačnoj konkurenciji Strajnić Mihajlo je zauzeo 2. mesto, Čupak Aleks sedmo a Gombaš Balaž 10. mesto. U finalu po spravama, Strajnić Mihajlo je osvojio 1. mesto na krugovima i razboju, Čupak Aleks 3. mesto i bronzanu medalju na konju sa hvataljkama i na vežbi na razboju. Gombaš Balaž se okitio srebrnom medaljom na konju sa hvataljkama.

U II kategoriji (11-12 godina) nastupali su Kulić Filip i Juđak Romeo. U pojedinačnoj konkurenciji Juđak Romeo je zauzeo 4. a Kulić Filip 6. mesto. U finalu po spravama, Juđak Romeo je osvojoio bronzanu medalja na parteru i srebrnu na razboju. Kulić Filip je osvojio srebrnu medalja na parteru i bronzanu na vežbi na razboju.

U V kategoriji (17-18 godina ) nastupao je Vakula Viktor i zauzeo 5. mesto. U finalnom delu takmičenja po spravama Viktor Vakula je zauzeo 3. mesto na preskoku i srebrnu medalju na razboju.

Autor teksta: 
Custom Search