Hokejaši Spartaka zabeležili pobede u Mađarskoj

Pon, 16.10.2017 - 21:14 -- dejan.vukovic

Hokejaši Spartaka su proteklog vikenda nastavili svoje aktivnosti sa utakmicama u Mađarskoj i Srbiji.

Selekcija U14 je u subotu 14. oktobra nastupila na utakmici Prvenstva Mađarske "B" u Miškolcu, na kojoj je kombinovana ekipa Spartak/Kiškoroš odnela zasluženu pobedu nad domaćinom rezultatom 6:2 (3:0, 2:2, 1:0) i time uspešno startovala u novoformiranom takmičenju. Dan kasnije, u nedelju 15. oktobra, ista selekcija je imala svoju utakmicu u sklopu Prvenstva Srbije u Novom Sadu, gde su opet bili uspešni protiv domaćeg NS Stars i ubeležili prvu pobedu i u domaćem takmičenju rezultatom 5:2 (1:0 2:0 2:2). Sastav U14 HK Spartak na ove dve utakmice: Đukanović Luka, Vereš Sintia, Sabo Rac Albert, Kostić Luka, Vučić Aleksa, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Vinčić Smiljana, Stantić Dario, Kiš Matej, Feher Balint, Sekulić Elena, Rac Sabo Lilla, Feher Čongor, Šandor David, Pećerić Slaven i Antonijević Aleksandar. Treneri: Jaramazović Zoran i Brestovac Uroš.

Selekcija U12, koja takođe nastupa u Prvenstvu Mađarske u saradnji sa ekipom Kiškoroš igra na 2 fronta. Zbog velikog broja dece u navedenom godištu imaju formirane dve ekipe, koje igraju u "B" i u "C" kategoriji takmičenja. Obe ekipe su imale svoje utakmice u nedelju 15. oktobra u Mađarskoj i obe su zabeležile pobedu.

  • U12 B: Spartak/Kiškoroš - Debrecen B 11:0
  • U12 C: Spartak/Kiškoroš - Jegoroszlanok 7:5

Za obe ekipe, od subotičkih igrača/ica su nastupili: Bukvić Nikita, Benčić Anastasija, Distl Dominik, Milodanović Ana, Rajković Martin, Stantić Sara, Vaštag Ivett, Gladić Petra, Kukaras Luka, Kuntić David, Pećerić Slaven, Rac Sabo Hanna i Vučinić Vasilije. Trener: Jaramazović Zoran.

Selekcije U8 i U10 su bile slobodne u takmičarskom smislu, ali su zato vredno trenirali u nedelju 15. oktobra u ledenoj dvorani u Kiškorošu čime su nastavili pripreme za turnire koji ih očekuju u naredna 2 vikenda u Mađarskoj, kao i za veliki međunarodni turnir "Mirko Holbus 2017" koji će se održati u Beogradu u organizaciji HK Partizan 04/05. novembra. na turniru se očekuje preko 30 ekipa iz 7 različitih država.

Autor teksta: 
Custom Search