Fudbaleri Spartaka dočekuju Čukarički

Pet, 20.10.2017 - 18:17 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u 14. kolu Super lige dočekuju Čukarički u utakmici koja je na rasporedu u subotu 21. oktobra sa početkom od 15 časova.

Fudbaleri Spartaka u dobrom raspoloženju dočekuju rivala a u sutrašnjoj utakmici imaju i motiv više da osvoje nove bodove. Pod vodstvom Njeguša subotičani su pre par sezona u jesenjem delu osvojili 25 bodova koliko su do sada ovi mladi igrači koji još imaju tri utakmice do kraja. šansu da osvoje nove bodove i obore taj rekord imaju već u subotu protiv Čukaričkog 

Pomoćni trener Savo Pavićević ističe kvalitete protivnika – Izuzetno cenimo ekipu Čukariškog, radi se o jednom dobro organizovanom klubu sa kvalitetnim pojedincima. Vodi ih dobar trener koji je napadački orjentisan kao i mi. Očekuje je nas jedna prava prvenstvena i teška utakmica. Nadam se, da ćemo mi izaći kao pobednici i nastaviti naš poobednički niz. Krećemo uvek iz svog „dvorišta“, najbitnije je da mi uđemo maksimalno angažovano i da naša želja bude veća od protivnika jer samo tako možemo materijalizati utakmicu u svoju korist. Moramo da iskoristimo naš teren , da iskoristitimlo svaku našu šansu i da mi budemo ti koji će prvi postići gol. Mislim da je ovo derbi suret dve ekipe koje igraju pravi napadački fudbal. Pozvao bih navijače da budu uz nas i da zajedno slavimo posle utakmice.

Nemanja Glavčić očekuje tešku utakmicu – Dobro smo radili protekle nedelje i dobro smo se spremili. Znamo sa kime igramo, sa ekipom koja ima kvalitet i iskustvo. Međutim, mi se pitamo, igramo pred svojom publikom i to moramo da iskoristimo. Utakmica se igra u dobrom psihološkom trenutku po nas, pošto smo dva meseca bez poraza i u nizu od dve uzastopne pobede. Želimo da potvrdimo te bodove u sutrašnjoj utakmici. Ekipa igra na gol više, pobednički fudbal i daćemo sve od sebe da prvi postignemo gol, ali ako se to i ne dogodi neće biti strašno jer smo pokazali par puta da znamo i možemo da se vratimo iz rezultatskog zaostatka. Mislim da nas sutra ne može ništa sprečiti da idemo ka svom cilju i novoj pobedi.

Nemanja se osvrnuo i na činjenicu da ova generacija može da uđe u istoriju kluba - Upoznati smo sa podatkom da je rekord kluba 25 bodova u jesenjem delu i da imamo mogućnost da to promenimo. Mislim da ova mlada ekipa ima svoje ciljeve i da želi biti upisana u istoriju FK Spartak

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search