Omladinci Spartaka savladali Voždovac

Ned, 22.10.2017 - 19:20 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva krv - Voždovac 3:0 (1:0)

Teren sa veštačkom travom na Gradskom stadionu. Gledalaca: oko 150. Sudija: Brdar Ilija. Strelci: Šormaz u 8. i 71. min., Pavlović 90. min

Spartak Ždrepčeva krv: Petrov, Dunđerski (55. Milošević), Jović, Damjanović, Tomac, Lazić (63. Zvekanov), Pavlović, Vukičević (55. Milijašević), Šormaz (88. Marković), Matijević (83. Lukić), Lučić.

Voždovac:  Milinković, Dunjić, Vidaković (78. Đokić), Igić, Pajčin, Vuković (68. Budimir), Nikolčić (70. Stanojević), Mihajlović, Jelić, Marković (57. Mrđa), Šević (61. Lajter)

Omladinci Spartaka su u okviru 12. kola Kvalitetne lige Srbije savladali Voždovac sa 3:0. Istakao se Šormaz koji je postigao dva gola a konačan rezultat postavio Pavlović u samom finišu utakmice.  

Domaći su odlično otvorili utakmicu i već u 8. minutu poveli golom danas veoma raspoloženbog Šormaza. Usledili su brojni napadi omladinaca Spartaka, ali nisu uspeli da povećaju prednost u prvih 45 minuta igre. Početak drugog poluvremen apripao je gostim akoji su pokušali da dođu do poravnanja. Strvorili su par dobrih šansi, ali nisu uspeli da savladaju golmana Spartaka. Sa druge strane subotičani su pretili preko opasnih brzih akcija iz koje je Šormaz "makazicama" udvostručio prednost u 71. minutu. Konačan rezultat postavio je Pavlović u poslednjim trenucima susreta.

Svoju utakmicu odigrali su i kadeti Spartaka koji su podelili bodove sa Voždovcem, 1:1. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. Poveli su subotičani u 17. minutu golom Uroša Božovića, da bi jedanaest minuta kasnije Voždovac preko Nikole Lainovića izjednačio na konačnih 1:1 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search