Fudbaleri Spartaka gostuju na Marakani

Uto, 24.10.2017 - 19:56 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u odloženom 9. kolu Super lige u sredu 25. oktobra gostuju lideru na tabeli ekipi Crvene Zvezde. Utakmica na Marakani počinje u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena. Radi se o meču u kojem nije potrebno dodatno motivisati fudbalere Spartaka jer igrati protiv Crvene Zvezde posebno na njihovom terenu sigurno predstavlja veliki motiv i budu želju za dokazivanjem.

Vladimir Gaćinović pomoćni trener hvali narednog rivala - igramo protiv najbolje ekipe u ligi koja dominira u našem prvenstvu. O kvalitetu protivnika dovoljno govori i podatak o gol razlici od 33:3. Postigli smo i mi 27 golova, međutim naš protivnik pored prvenstva dobro igra i u Evropskim utakmicama i ravnopravno se nosila sa Kelnom i Arsenalom. Stvaraju mlade igrače a mi znamo koliko je to teško jer imamo najmlađi tim u prvenstvu. Imaju izuzetan stručni štab i želeo bih da im odam čestitke za sve ono što su uradili do sada. Mi tamo idemo sa blagom dozom opterećenja, jer želimo da se iskupimo za slabije izdanje u prošlom kolu protiv Čukaričkog, gde nismo bili na odgovarajućem nivou. Nadam se da ćemo biti u ritmu u kakvom želimo. Nema puno načina na koji se može igrati protiv Crvene Zvezde, moramo biti maksimalno pripravni, disciplinovani, organizovani, agresivan i da igrači odgovore na sve zadatke koje im nametnemo i jedino tako možemo do nekog povoljnog rezultata. Verujem da ćemo se prikazati u pravom svetlu i dostojno namučiti Crvenu Zvezdu.

Prvoitimac Stefan Hajdin nada se boljem izdanju u odnosu na meč protiv Čukaričkog - Crvena Zvezda dominira u našem prvenstvu. Očekuje nas veoma tešk autakmica, međutim nećemo menjati svoj stil igre. Krasi nas napadačkiu fudbal i pokušaćemo na isti način da se suprostavimo i lideru na tabeli. U prošloj utakmici nismo bili na svom nivou, ali verujem da ćemo u sutrašnjem duelu dati svoj maksimum a tada ni pozitivan rezultat ne bi smeo izostati. Spartak nema problema sa izostancima i povredama, jedino se Shimura žali na manju povredu ostali su svi spremni da istrče na Marakanu.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search