Otvaranje izložbe "U nemom dijalogu sa svetom"

Čet, 09.11.2017 - 12:56 -- Savremena galer...

U Savremenoj galeriji Subotica će u utorak, 14. novembra u 19 časova biti otvorena izložba „U nemom dijalogu sa svetom”. Izložbu su organizovali Ildiko Lovaš i Janoš Brener. Rođendan Jožefa Ača (14. novembar 1914.), velikog vojvođanskog umetnika, bio je inspiracija koja je okupila 25 mladih mađarskih autora čija dela će biti predstavljena na ovoj postavci.
 

 

 

Pozivnica

Čast i zadovoljstvo nam je da pozovemo Vas i Vaše prijatelje na izložbu pod nazivom „U nemom dijalogu sa svetom”.
Vidimo se 14. novembra 2017. godine u 19 časova u Savremenoj galeriji Subotice.
Rođendan Jožefa Ača je dan vojvođanske mađarske likovne umetnosti – to nije slučajno, ali se ni ne podrazumeva. U delima 25 mladih vojvođanskih mađarskih likovnih umetnika ponovo se interpretiraju svet, vreme i prostor.
Na izložbi će Vas pozdraviti Nela Tonković, direktorica Savremene galerije, kao i organizatori izložbe: Ildiko Lovaš i Janoš Brener, koji će ujedno i otvoriti izložbu

 

Meghívó

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt és barátait a Néma dialógusban a világgal című kiállításra.
2017. november 14-én 19.00 órakor találkozzunk a Szabadkai Kortárs Galériában!
Ács József születésnapja a vajdasági magyar képzőművészet napja – semmi sem véletlen, de semmi sem magától értetődő. 25 vajdasági magyar fiatal képzőművész alkotásaiban újraértelmeződik a világ, a táj, az idő.
A kiállításon köszönti Önöket Nela Tonković, a kiállításnak otthont adó Kortárs Galéria igazgatója, valamint a kiállítás szervezői, Lovas Ildikó és Brenner János, aki megnyitja a kiállítást.

 

 

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Uto, 14.11.2017 - 19:00
Vreme održavanja - kraj: 
Uto, 14.11.2017 - 20:00
Kategorija: 
Custom Search