Nove dve pobede pikado kluba Spartak

Pon, 13.11.2017 - 20:28 -- dejan.vukovic

U nedelju,12. novembra u Belegišu je održan drugi masters Pikado federacije Srbije u organizaciji PK Podrum (Novi Banovci). Pikado klub Spartak na ovom mastersu zabeležio dve ubedljive pobede

ZU prvom susretu u okviru 3. kola Prve nacionalne lige Srbije ubedljivo su pobedili PK Klub 26 iz Novog Sada sa 9:1, dok su u 4.kolu, savladali PK Pab iz Beške sa 9:2. Posle četiri odigrana kola, PK Spartak je zadržao prvo mesto na tabeli uz maksimalni učinak. Jedini pratilac sa istim brojem pobeda, ali slabijim leg količnikom je PK Familija iz Čačka.

U pojedinačnom delu, u ženskoj konkurencijio, odlična je bila Danijela Stanić koja je zaustavljena tek u polufinalu. U muškoj A ligi, izuzetan nastup je zabeležio Darko Skenderović koji je u finalu izgubio od izvanrednog Olivera Ferenca iz Apatina. Vredan rezultat je ostvario i Aleksandar Milovanović, plasmanom u četvrtfinale. Posle dva odigrana turnira, u ukupnom poretku, Skenderović je drugi, Patrik treći, Milovanović sedmi, Kuruc osmi, a najslabiji je Krklješ na petnaestom mestu od 64 igrača.

Svi igrači su u konkurenciji za plasman među prva četiri koji donosi nastup na Prvenstvu Evrope koje će se održati u Mađarskoj 2018. godine. Sledeći masters se ponovo igra u Belegišu, 3.decembra .

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search