Vaterpolisti Spartak Prozivke ubedljivi protiv Mladosti

Sub, 25.11.2017 - 22:30 -- dejan.vukovic

Spartak Prozivka - Mladost Pančevo 18:7 (5:1,5:2,4:2,4:2)

SRC Prozivka, Sudije: Balažević i Dvornić. 

Spartak Prozivka: Uzelac, Varkulja Č. 1, Bulajić 2, Ćurčin 5, Čonka 1, Lovadinov 1, Tonković 2, Vučković 1, Prolić 1, Katić 2, Ralić, Varkulja V. 1, Zeljković, Bedić. 

Mladost: Knežević, Gojković, Panajotović, Vidanović 2, Zečević, Jasnić, Rodić, Prelić 3, Ivanović, Baroš 2. 

Vaterpolisti Spartak Prozivke nakon Dunava večeras su u Subotici pobedili Mladost iz Pančeva u drugom kolu Prve B vaterpolo lige Srbije. Pobednik ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje pošto su subotičani već nakon prve četvrtine imali prednost od 5:1.

Spartak Prozivka je golom Rastka Prolića povela sa 1:0. Vidanović je vrlo brzo izjednačio kada je usledila serija subotičana od četiri gola u nizu do isteka prvih osam minuta igre. Druga četvrtina počela je golom Čonke za domaće da bi nepuna dva minuta kasnije Ćurčin povećao na velikih 7:1. Poluvreme je okončano sa ubedljivih 10:3 u korist Spartak Prozivke. 

Trener domaćih Nemanja Andrić priliku je dao svim igračima, ali to se nije osetilo na igru i rezultat. Postigli su subotičani nova tri gola u nizu i došli do dvocifrene prednosti, 13:3 nakon četiri minute igre u trećoj deonici. Do kraja susreta domaći su bez većih problema kontrolisali igru i rezultat te je utakmica završena ubedljivom pobedom subotičana od 18:7.

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search