Mladi hokejaši slavili protiv Partizana

Pet, 05.01.2018 - 23:16 -- dejan.vukovic

Hokejaši Spartaka novu 2018 godinu dočekali su sa prvenstvenom utakmicom. Na Gradskom klizalištu u Subotici u četvrtak 4. januara selekcija do 14 godina dočekala je Partizan u sklopu Prvenstva Srbije 

Subotičani su bili kvalitetniji i u jednoj interesantnoj i dinamičnoj utakmici slavili rezultatom 3:0  (2:0 0:0 1:0). Ova pobeda dobija dodatno na težini ako se zna činjenica da je HK Partizan od ove sezone raspustio svoje seniore i juniore, angažovao 3 strana trenera i maksimalnu pažnju posvetio selekcijama od 8 do 14 godina. Bio je ovo revanš Spartaka pošto su iste ekipe u sklopu Prvenstva Mađarske ove sezone odigrali meč u kojem su slavili crno beli sa 5:4. 

Sastav HK Spartak U14: Sabo Rac Albert, Penava Veljko, Kiš Matej, Vučić Aleksa, Rac Sabo Lilla, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Sekulić Elena, Mickoski Miloš, Antonijević Aleksandar, Pećerić Slaven, Kuntić David, Feher Balint, Feher Čongor, Vučinić Vasilije, Šandor David, Stantić Dario i Horvat Adam. Treneri: Brestovac Uroš i Kolarić Aleksandar.

Za predstojeći vikend, bez obzira na Božićne praznike, selekcije U12 i U14 imaju svoje utakmice u Mađarskoj. Subotičani u fuziji nastupaju zajedno sa hokej klubom Kiškoroš, u sklopu njihovog državnog prvenstva.

Autor teksta: 
Custom Search