Đorđe Ivanović blizu prelaska u Legiju

Čet, 11.01.2018 - 21:08 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka pravo su iznenađenje ovogodišnjeg prvenstva. Trenutno se nalaze na trećem mestu iza Crvene Zvezde i Partizana i svojim igrama privukli su veliku pažnju sportske javnosti. Istaklo se nekoliko igrača među kojima prednjači Đorđe Ivanović koji je proglašen i za najkorisnijeg igrača Super lige.

Povodom sve veće medijske pažnje oko prodaje Ivanovića, saopštenjem se oglasio FK Spartak Ždrepčeva krv koji vam prenosimo.

Već nekoliko nekoliko dana traje prava borba oko toga u kojem će klubu svoju karijeru nastaviti napadač FK“Spartak Ždrepčeva krv“ Đorđe Ivanović. Ponuda je mnogo, a Spartak drži cenu i strpljivo čeka najpovoljniju ponudu.

- Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još 1,5 godinu tako da nemamo potrebe sa žurimo bilo gde - rekao je podpredsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Goran Drača –  Nama se u proteklom periodu, osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javila i 2 kluba iz Poljske, 2 kluba iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugala i Belgije kao i jedan broj klubova iz Istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića.

- Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu. Spartak je na pragu da realizuje 3 ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi svakom daljom prodajom mogli da narušimo fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti. - istakao je Goran Drača. 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search