Jedinstvena Srbija: Formiran mesni odbor Dudova Šuma

Sub, 20.01.2018 - 15:40 -- darko.kovacevic

Градски одбор Јединствене Србије у Суботици, обавештава јавност да је од свог оснивања у децембру прошле године, обавио низ активности и остварио небројено много контаката са грађанима Суботице. Основна потреба Суботичана јесте заједница и то заједница читавог народа који живи на нашем подручју, и та заједница треба да послужи као солидан темељ и довољно широк оквир за развој тог народа, за развој свих нас.

Ово, дакле, није идеја него потреба Суботичана, потреба која се све јасније артикулише и све јаче чује, а одјек те потребе јесте и оснивање месног одбора наше странке „Дудова шума“, дана 19.01.2018. године. У препуној сали на Отвореном универзитету изабрано је руководство Месног одбора „Дудова шума“. За председника је изабран успешни привредник Гордан Станишић, док је за потпредседника изабран Ервин Рожњик, врхунски спортиста и репрезентативац Србије у дизању тегова. У савет Месног одбора именовани су још Жељко Грбић, Звјездан Живковић и Марко Станишић.

Овом приликом позивамо све грађане, а нарочто грађанке да нам се придруже на још једном догађају, на оснивачком скупу суботичког огранка Актива жена Јединствене Србије, који ће се одржати 26.01.2018.године такође на Отвореном универзитету са почетком у 18,00 х. Желећи да ојачамо улогу и глас жене у нашем друштву, потребно је да пре свега ојачамо ту улогу унутар наше странке, и тиме омогућимо бољу и ширу позицију за решавање свеукупних проблема у нашој заједници.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search