Слава МЗ "Вишњевац"

Sub, 20.01.2018 - 18:03 -- nikola.tumbas

МЗ "Вишњевац" формирала се 2003 године - иначе је Вишњевац  био у саставу МЗ "Чантавир".

Једна од ретких мјесних заједница која од свог оснивања има добру сарадњу са другим месним заједницама, градом Суботица, школским установама, приватним предузетницима и удружењима.

Сваке године организују представу за почетак и крај школске године, деци поделе пакетиће, сете се својих пензионера, обиљеже славу мјесне заједнице и још много других планираних активности спроведу у току године. Могу се похвалити са асфалтирањем улица, уређењем дома за друштвене активности, како кажу има обећања да ће им мало градски буџет бити доступан за завршетак истог. Заједница људи пристигла са разних страна  и различите вере, показује да заједничким радом имају лепу будућност.

Делегација Удружење Личана "Лика"  Суботица била је гост на СЛАВИ  МЗ "Вишњевац". Било је задовољство бити у пријатном и домаћинском амбијенту и вредним домаћинима на челу са господином Слободаном Жужићем. Удружење има лијепу сарадњу са МЗ "Вишњевац", наравно, има још много простора за још више заједничких активности. Можемо рећи само ријечи похвале домаћинима на лијепој организацији Славе.

Инфо: М.Борјан

Custom Search