Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Nova ekspozitura Banca Intesa u Subotici

Pon, 29.01.2018 - 13:02 -- darko.kovacevic

U skladu sa najnovijim standardima Intesa Sanpaolo grupacije, a u korak sa aktuelnim svetskim trendovima, Banca Intesa je otvorila novu
ekspozituru u ulici Dimitrija Tucovića 2, u Subotici. Ekskluzivni prostor u kom klijenti imaju mogućnost da iskuse savremeni način bankarske usluge je treći tog tipa u Srbiji.

Komforan prostor od oko 500 kvadratnih metra opremljen je tako da se klijenti osećaju što prijatnije, a u okviru ekspoziture mogu da pročitaju novine ili koriste besplatni bežični internet (WiFi). Na samom ulazu je smešten Info pult, mesto dobrodošlice na kojem klijenti mogu da dobiju odgovore na pitanja i odakle će biti upućeni ka ostalim delovima ekspoziture. Za još veću udobnost i bolju komunikaciju, uvedene su i sedeće blagajne.

Poseban deo objekta namenjen je uslugama savetovanja za fizička lica, preduzetnike i mala preduzeća. Radno vreme nove ekspoziture radnim danima je od 8 do19 časova, subotom od 9 do 14 časova, a klijentima je na raspolaganju i Zona 24h – izdvojeni prostor u ulaznom delu ekspoziture u kojem se nalazi bankomat.

Kako bi na što bolji način odgovorila potrebama svojih klijenata i pružila im unapređeno korisničko iskustvo, a u skladu sa strategijom poslovanja, Banca Intesa nastavlja da modernizuje poslovnu mrežu koju čini 158 ekspozitura širom Srbije.

Tagovi: