Subotica domaćin seminara Šotokan karate saveza

Pon, 05.02.2018 - 23:50 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda u Subotici je održan seminar za sudije i trenere sa područja cele Srbije u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije i karate kluba “Enpi”.

Na seminaru koji je odlično ocenjen nastupilo je preko 100 majstora karatea iz 65 klubova. Predavači su bili: Dr Sandra Vujkov, Aca Ćirović – selektor Šotokan karate saveza Srbije, Milosav Milosavljević – predsednik sudijske organizacije i Milorad Ćopić – predsednik Šotokan karate saveza Srbije.

Iz karate kluba “Enpi” sudijske licence za 2018. godinu su stekli: Miroslav Petrović, Aleksandar Ćopić, Dragoslav Jovičić, Vladan Grbić, Sanja Grbić, Karolina Kalapoš i Milan Poledica.

Sledećeg vikenda počinje takmičarska sezona, a prvi nastup takmičari će imati na internacionalnom turniru “Kup Ruše 2018” koji će se održati u Sloveniji. Za prvi deo takmičarske sezone prioriteti kluba su: 19. Super Enpi kup koji će se održati 25. marta 2018.g u Subotici, Prvenstvo Evrope koje će biti u Dabrowa Gornicza u Poljskoj sredinom aprila u  i Kup “Izazov 2018” u Parizu (Francuska) koje se održava od 10 do 16. maja 2018 g.

Autor teksta: 
Custom Search