Nastupi skoro svih selekcija HK Spartak

Pon, 26.02.2018 - 21:25 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda skoro sve selekcije hokej kluba Spartak su zabeležile nastupe u svojim takmičenjima.

Selekcija U8 je u nedelju 25.02 nastupila na turniru "B" kategorije u Segedinu (Mađarska) gde su odigrali 4 utakmice i zabeležili skor od 2 pobede i 2 poraza. U prethodnom delu sezone ova selekcija Spartaka je nastupala na turnirima "C" kategorije, tako da su postignuti rezultati sasvim zadovoljavajući za ovu ekipu. Za HK Spartak U8 su nastupili: Poljaković Filip, Ponjavić Andrija, Sabo Rac Emil, Anđelković Luka, Popov Novak, Budinčević Petar, Iveljić Matija, Lukić Dunja, Rajković Marjan, Boršoš Augustin, Gladić Ramona, Kovač Nina i Nađ Strahinja. Trener: Kolarić Aleksandar.

Selekcija U10 je u subotu 24.02 igrala takođe u Segedinu (Mađarska) svoj turnir "B" kategorije i zabeležila sve 4 pobede (Baja 7:1, MAC B 14:0, KMH B 13:1 i Segedin 11:0), uz impresivnu gol razliku od +43 (45:2), čime su još jednom potvrdili svoj kvalitet i potrebu daljeg takmičenja na turnirima "A" kategorije, sa najboljim ekipama u Mađarskoj. Treba napomenuti da je svaki igrač iz te ekipe postigao barem po jedan gol na ovom turniru, što potvrđuje timsku igru cele ekipe. Sastav U10 HK Spartak: Konakov Novak, Bem Karlo, Temunović Vanja, Gubičak Leon, Penava Ognjen, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Benčić Mihajlo, Mandić Antonija, Nimčević Andrej, Milanko Danilo i Miladinović Stefan. Trener: Brestovac Uroš.

Selekcija U12 je u nedelju 25.02 nastupila u Prvenstvu Mađarske u fuziji sa HC Kiškoroš i zajedničkim snagama su savladali izuzetno neugodnu ekipu Pesterzsebeti Farkasok sa 5:2, gde su svih 5 golova za kombinovani sastav postigli igraci iz Subotice (Pećerić Slaven 3, Kuntić David 1 i Antonijević Aleksandar 1). Pored navedenih strelaca, od subotičke dece su nastupili još: Janković Ognjen, Kukaras Luka, Nađ Mateja, Nimčević Nemanja i Vučinić Vasilije.

Selekcija U14 je u subotu 24.02 u sklopu Prventva Mađarske (fuzija sa HC Kiškoroš) su savladali ekipu KMH iz Budimpešte sa 3:1, dok su u nedelju 25.02 u Subotici, u sklopu Prvenstva Srbije odigrali 2 utakmice sa novosadskom Vojvodinom i slavili oba puta (12:0 i 6:0). Za U14 HK Spartak su nastupili: Vereš Sintia, Đukanović Luka, Sabo Rac Albert, Feher Balint, Vinčić Smiljana, Horvat Adam, Feher Čongor, Šandor David, Sekulić Elena, Vučić Aleksa, Pećerić Petar, Kiš Matej, Kostić Luka, Sabo Rac Maksim i Antonijević Aleksandar. Trener: Brestovac Uroš, Fabec Joseph i Jaramazović Zoran.

Svoj nastup zabeležili su i veterani Spartaka koji su nastupili na međunarodnom turniru u Mađarskoj (Kiškoroš), na kojem je učestvovalo ukupno 10 ekipa iz 4 države (Mađarska, Rumunija, Slovačka i Srbija). Subotičani su bili najbolji, te su kući poneli pobednički pehar. Odigrali su 4 uzbudljive utakmice sa "vršnjacima" iz regiona, i u ukupnom plasmanu ostvarili najbolje rezultate. Sastav veterana HK Spartak: Alaker Erik, Basarić Igor, Skenderović Aleksandar, Fazekaš Đorđe, Šandor Žolt, Dujmović Nikola, Desnica Prvoslav, Sakala Zolika, Ladocki Čaba, Dakić Srđan, Krstić Vanja.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search