Fudbaleri Spartaka gostuju u Nišu

Sub, 10.03.2018 - 11:24 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon četiri vezana poraza gostuju u Nišu, gde ih dočekuje ekipa Radničkog koja trenutno zauzima treće mesto u Superligi. Utakmica se igra u nedelju 11. marta sa početkom od 16 časova.

Šef struke Aleksandar Veselinović očekuje novu tešku utakmicu. - Igramo treću utakmicu u ubrzanom gustom rasporedu. Očekuje nas gostovanju u Nišu protiv dobrog protivnika i veoma orgnizovanog kluba u ovoj sezoni. Radnički krupnim koracima grabi ka Evropskoj sceni. U ovom delu prvenstva pružaju odlične igre, pobedili su nedavno Partizan a deset kola su bez prvenstvenog poraza. Za Niš me vežu lepe uspomene jer sam dve godine od 1994 do 1996 igrao u tom klubu. Gajim velike simpatije prema gradu a posebno poštovanje prema klubu, njegovoj istoriji i tradiciji. Radujem se ovom gostovanju kako bih evocirao uspomene. 

Veselinović se zatim osvrnuo na samu utakmicu - Biće težak meč jer se nalazimo u situaciji kada bodovno nismo upešni kao što je to bilo jesenas. Bez obzira na to mi se za svaku utakmicu spremamo profesionalno i idemo tamo da damo svoj maksimum i da ispunimo neke zadatke i da ispravimo nedostatke koje smo pravili u poslednje dve utakmice. Momci moraju da podignu glave, da budu savesni i čestiti. Mi u ovoj utakmici imamo određenih problema nedostajaće nam kapiten Kerkez, Branimir Jočić i Milošević. Oni su za našu igru veoma važni a kada uzmemo u obzir da su trojica standardnih zimus otišli onda je jasno da ćemo utakmicu odigrati bez pola ekipe koja je bila uspešna u jesenjem delu. Međutim, to je samo jedan podatak i motiv više za one momke koji će istrčati, da budu jedinstveni i da izađu na megdan sa velikim motivom i željom.  

Prvotimac Ognjen Đuričin došao je iz Bečeja u polusezoni i već postigao dva gola za subotičane. - Gostujemo jednoj kvalitetnoj ekipi, respekt prema svima, ali mi putujemo sa željom da osvojim bod ili sva tri. Deset utakmica su bez poraza idemo da se nadigravamo i da pokušamo da osvojimo bodove. Nalazimo se u rezultatskoj krizi, ali to ne bi smelo da nas pokoleba i da nam predstavlja problem. Moramo ući u meč kako treba i onda možemo do pobede.    

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search