Nove pogodnosti za korisnike Gerontološkog centra

Uto, 13.03.2018 - 15:27 -- nikola.tumbas

U prostorijama Gerontološkog kluba “Kertvaroš“ potpisan je sporazum o saradnji između Grupe Univerexport - Trgopromet a.d. iz Novog Sada i subotičkog Gerontološkog centra.
Sporazum je deo projekta „Ko voli Gerontološki centar - taj daruje“.
Direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević istakao je da je cilj projekta pozivanje i privlačenje što više privrednih subjekata da korisnicima službe „Otvorena zaštita“, članovima gerontoloških klubova, stanarima Domova, ali i zaposlenima u Gerontološkom centru, omoguće u okviru svoje delatnosti popuste na usluge koje pružaju ili na proizvode koje prodaju.  Takođe je dodao da se projekat započinje sa Grupom Univerexport - Trgopromet a.d. kao jednim od vodećih trgovinskih lanaca, koji je još uvek domaći trgovinski lanac.  
Olivera Ćirković, direktorica marketinga Univerexporta, pozvala je i ostale subotičke pružaoce usluga da se pridruže ovom projektu i navela koje će benefite korisnici  i zaposleni iz Centra imati. Naime, dobijanjem bonus kartice ostvaruju se popusti na kupovinu i nagrađuju se verni kupci.
Predstavnik gradske Uprave, Ilija Đukanović , izjavio je da će grad podržati svaku dobru ideju u kojoj će se poboljšati život naših sugrađana.
Ugovor su potpisali direktor Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević i generalni direktor Grupe Univerexport - Trgopromet a.d. iz Subotice Ilija Đuranović.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search