Sportski savez Subotice nastavio sa podelom sportskih rančeva

Uto, 13.03.2018 - 22:15 -- dejan.vukovic

Sportski savez Subotice nastavio je sa akcijom podele sportskih rančeva najmlađim takmičarima u klubovima članicama Saveza.

U toku par dana predstavnici Saveza obišli su šest klubova: Muški gimnastički klub Partizan, Džudo klub Spartak, Rvački klub Spartak, Košarkaški klub Fantastic, Biciklistički klub Spartak i Stonoteniski klub Spartak i njihovim mladim takmičarima podelili sportske rančeve sa amblemom Sportskog saveza Subotice kao znak pažnje i za dalji podsticaj u radu i treniranju.

Predstavnici saveza u toku obilaska klubova upoznali su se problemima i rezultatima najmlađih subotičkih takmičara. Generalni sekretar Goran Marinković istakao je da će Savez posebnu pažnju obratiti na najmlađe sportiste  - Potrudićemo se da u narednom periodu pomognemo našim najmlađim sportistima takmičarima. Trenutno smo u akciji podele sportskih rančeva koji predstavljaju malu pomoć, ali ujedno znak pažnje za ove sportiste da osete pripadnost da su članovi Sportskog saveza Subotice u gradu koji je dao veliki broj šampiona i prvaka. U toku ove akcije obuhvaćeno je 32 sportska kluba koji su naši članovi. U narednih meseca dana posetićemo preostale klubove i podeliti im poklone. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search