Prvi dan pionirskog prvenstva Srbije u plivanju

Ned, 18.03.2018 - 00:12 -- dejan.vukovic

Plivački klub Spartak Prozivka dobio je domaćinstvo pionirskog prvenstva Srbije u plivanju koje je danas počelo na bazenu SRC Prozivka. 

Na prvenstvu učestvuje 40 klubova iz Srbije sa oko 300 takmičara koji će se u toku dva dana takmičiti za medalje i titulu pvaka države. 

Svečanom otvaranju prisustvovao je i Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport i omladinu koji je pohvalio organizaciju. - Ovo je jedna u nizu sportskih manifestacij au kojoj je Suboticadomaćin. Raduje me ova slika od preko 300 takmičara iz preko 40 klubova iz cele Srbije. Mislim da smo "prijemni" položili kada smo prošle godine organizovali masters. Prepoznali su tu čelnici Plivačkog saveza Srbije i ponudili nam pionirsko prvenstvo a sledeće nedelje i kadetsko. Subotica poprima oblik pravog sportskog centra, raduju me uspesi  kao i  dobra saradnja plivačkog kluba Spartak Prozivka sa svim ovim klubovima.  

na fotografija pogledajte atmosferu sa prvog dana takmičenja, više o samim rezultatima posebno subotičana objavićemo sutra nakon završetka pionirskog prvenstva, pošto su u nedelju 18. marta od 10 časova nastavljaju borbe za medalje. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search