Posebna pažnja Sportskog Saveza prema mladim takmičarima

Čet, 22.03.2018 - 00:03 -- dejan.vukovic

Sportski savez grada Subotice nastavio je sa akcijom podele sportskih rančeva kojom su ovaj put obradovani mladi takmičari u još četiri sportska kluba članova Saveza.

U toku par dana predstavnici Saveza, obišli su plivački klub Spartak Prozivku, vaterpolo klub Spartak Prozivku, Vaterpolo klub Spartak i ženski odbojkaški klub Subotica i njihovim mladim takmičarima podelili sportske rančeve sa amblemom Sportskog saveza Subotice kao znak pažnje i za dalji podsticaj u radu i treniranju.

Plivački klub Spartak Prozivka prikuplja sve veći broj dece a mogu se pohvaliti i činjenicom da su dobili domaćinstvo prvenstva Srbije u plivanju za pionire i kadete koje će se održati na bazenu SRC Prozivka. Vaterpolo klub Spartak Prozivka uspešno nastupa u 1B ligi i to sa najmlađom ekipom u tom rangu. Pored prvog tima klub ima sve većih uspeha sa svim selekcijama u prvenstviam Vojvodine i Srbije.

Predstvanici Saveza obišli su i vaterpolo klub Spartak koji svoje treninge obavlja na bazenu Dudova Šuma. Klub je uspeo da se konsoliduje a poseban akcenat su stavili na mlade igrače i na ženski vaterpolo gde su stigli i prvi rezultati, osvajanje trećeg mesta na Kupu Srbije za devojčice 2005 godišta koji je održan u Šapcu. Rančeve su dobile i devojke ženskog odbojkaškog kluba Subotica koje se uspešno takmiče u drugoj Vojvođanskoj ligi. Akcija će se nastaviti i u narednom periodu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search