Pet medalja kik boksera

Pon, 26.03.2018 - 20:31 -- dejan.vukovic

Karate klub Enpi je u nedelju 25. marta bio domaćin 19. po redu Super Enpi karate Kupa gde su održane borbe u kjokušinkaj karateu i Kung fu Wu Shu borbama, što je ujedno bilo Prvenstvo Vojvodine u SANDA borbama za juniore i seniore.

Kik boks klub Spartak nastupio je sa pet takmičara pred subotičkom publikom. U kategoriji seniori, 90+ kg Dimitrije Krgović osvojio je bronzanu medalju kao i Stefan Velimirović u kategoriji 70. kg. Vicešampioni Vojvodine postali su juniorka Livija Kiš u kategoriji do 52 kg, junior Goran Sedlak do 58 kg i senior Djordje Todić u ketegoriji do 80 kg.

Borbenošću se naročito istakla Livija Kiš, a pored nje i Djordje Todić koji je u eliminacijama pobedio Petrovića Iz UFC Spartak, da bi u finalu posle tri runde izgubio za samo bod manje od Danijela Banića iz ekipe Galaktik Sombor. Bila je ovo odlična revija raznih borilačkih veština sa učešćem višestotina takmičara Iz Srbije I inostranstva.

Kik Boks klub Spartak sezonu nastavlja takmičenjem u aprilu mesecu na Prvenstvu Vojvodine u Sanda ful disciplini za sve uzraste, gde se očekuju dobri rezultati po rečima trenera Veselina Bunčića.

Autor teksta: 
Custom Search