Fudbaleri Spartaka gostuju Vojvodini

Pet, 20.04.2018 - 23:05 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u drugom kolu plej ofa gostuju ekipi Vojvodine u nedelju 22. aprila od 18 časova. Biće ovo utakmica koja privlaći pažnju iz više razloga. 

Spartak je u prvom delu sezone slavio sa uverljivih i nadmoćnih 5:0 u Novom Sadu nad ekipom Vojvodine i domaćini će sigurno sve učiniti da se iskupe za ubedljiv poraz. Meč je interesantan i zbog činjenice da ekipu Vojvodine predvodi trener Aleksandar Veselinović koji je do početka plej ofa bio u Spartaku i od ove kipe napravio najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg prvenstva. Utakmica je važna za oba rivala i zbog borbe za izlazak u Evropu. Spartak bi pobedom istakao veliku kandidaturu da se nađe među ekipama koje će predstavljati srpski fudbal na evropskoj sceni dok bi Vojvodina porazom bila totalno udaljena od tog cilja. 

Predstojeću utakmicu u Novom sadu najavio je pomoćni trener Savo Pavićević i prvotimac Nemanja Nikolić. Pomoćni trener Savo Pavićević na početku je pohvalio momke za ozbiljan rad – Pre svega prvo bih želeo da pohvalim rad momaka koji su prikazali tokom ove nedelje. Nadam se da će sa takvom voljom izaći na teren u Novom Sadu. Malo nas remete kartoni Dejana Kerkeza, ali puno poverenje imamo u Nemanju Tekijaškog. Znamo protiv koga igramo, Vojvodina je izuzetan klub sa kvalitetnim igračima individualcima. Ali uz svo to poštovanje mi želimo da osvojimo sva tri boda. Pokazatelj kako treba da igramo je utakmica protiv Voždovca u kojoj su momci pokazali veliku želju i borbu. Mislim da je to model kako treba da odigraju u nedelju, ali i sve utakmice do kraja sezone. Veliki je ulog sa obe strane i verujem da ćemo izaći kao pobednici.

Prvotimac Nemanja Nikolić sa puno optimizma očekuje meč u nedelju – Očekuje nas teška utakmica. Vojvodini ne treba veći motiv od poraza od nas u prvom delu sezone na stadionu Karađorđe od 5:0, kada smo pokazali fenomenalnu igru. U našem sistemu igre se nije ništa promenilo, igramo i dalje agresivan fudbal a kvalitetnu utakmicu smo odigrali i u prvom kolu plej ofa protiv Voždovca. Očekujem da u nedelju na teren izađemo sa velikim motivom i željom i da pokažemo da smo u ovoj sezoni bolji tim od Vojvodine. Verujem da ćemo slaviti i time našem golmanu Ostojiću za rođendan pokloniti nove bodove.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search