Najavljen Trimbi 2018

Sre, 25.04.2018 - 22:44 -- dejan.vukovic

U organizaciji Gradskog saveza „Sport za sve“ 1. maja se održava tradicionalna sportsko-rekreativna manifestacija Trimbi, a biće to 43. izdanje ove manifestacije koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od Subotice do Palića a organizuje se pod pokroviteljstvom Resora za sport i omladinu grada Subotice. 

Trimbi se po tradiciji održava 1. maja, na relaciji između Subotice i Palića, što je istakla Merima Kulić, generalni sekretar Saveza "Sport za sve" – Važno je da se kupi učesnički karton čija cena iznosi 100 dinara i koji se overava na startu i cilju. Start je ispred zgrade „Jadran“ između 8 i 11 časova a cilj kod sportskih terena iza muškog štranda do 12 sati, do kada je moguće stići do cilja. Ove godine neće biti kontrolnog punkta kod Radanovca već se kuponi overavaju samo na startu i cilju. Oni koji na cilj stignu najkasnije do 9,45 moći će da učestvuju na Poligonu spretnosti, a svi oni koji ubace overene kupone u naznačenu kutiju učestvuje u izvlačenju nagrada, od 12,30 sati. Biće podeljene tri bicikle kao glavne nagrade, potom utešne nagrade, ali i nagrade za najmlađeg i najstarijeg aktivnog učesnika, vlasnika najstarijeg bicikla, najboljem na poligonu

Stručni saradnik Saveza "Sport za sve", Ljubomir Obradović, osvrnuo se na regularnost manifestacije. - upozorio bih učesnike da uzimaju samo jedan učesnički tiket, znači jedna osoba može imati samo jedan učesnički tiket. Imamo primer od prošle godine kada smo poništili dva tiketa od istog vlasnika. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search