Fudbaleri Spartaka gostuju ekipi Čukarički

Sub, 28.04.2018 - 21:38 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u četvrtom kolu plej ofa gostuju ekipi Čukarički sa velikom željom da se iskupe za ubedljiv prvenstveni poraz koji su doživeli na Banovom brdu u prvenstvenom okršaju. Utakmica se igra u nedelju 29. aprila sa početkom od 19 časova i veoma je važna za subotičane jer bi eventualnom pobedom bili nadomak ostvarenja svog novog cilja, izlaza na evropsku scenu. 

Meč je najavio Savo Pavićević pomoćni trener, koji hvali narednog rivala - Idemo u Beograd da pobedimo. Respektujemo ekipu Čukarički koja je odlično predvođena i koja na terenu stoji taktički dobro. Imaju puno kvalitetnih individualaca kao i mladih i talentovanih igrača. Očekuje nas teška utakmica što znamo i od pre mesec dana kada smo izgubili od istog rivala nepopularnim rezultatom. Bio je to splet čudnih okolnosti i ne želimo da se vraćamo na to. Pokazali smo do sada da se možemo nositi sa svakom ekipom, u plej ofu smo ostvarili tri uzastopne pobede što nam daje za pravo da se nadamo povoljnom rezultatu i sutra u Beogradu. Imamo problem sa kartonima i sitnim povredama. Nemanja Ćalasan neće moći da nastupi, na manje  povrede se žali par igrača a mežu njima i Tekijaški koji ima otok na zglobu, ali se nadamo da će on to prevazići i biti u startnoj postavi. Roviti su još Nemanja Nikolić i Andrija Vukčević. Međutim, očekujem da ćemo svi ući u utakmicu kako treba i da ćemo se na kraju radovati.   

Mladi Nemanja Tekijaški očekuje pobedu u sutrašnjoj utakmici. - Čukarički je dobra ekipa, sa mladim i talentovanim igračima. Mislim da imamo velike šanse  sutra da pobedimo i time se za veliki korak približimo evropi. Atmosfera u svlačionici je odlična i sa velikim nestrpljenjem i željom očekujemo utakmicu na Banovom brdu.  

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search