Trimbi 2018

Sre, 02.05.2018 - 13:37 -- dejan.vukovic
Početak dodele nagrada za Trimbi 2018
Početak dodele nagrada za Trimbi 2018
Izvlačenje prve tri nagrade
Izvlačenje prve tri nagrade

Gradski savez „Sport za sve“ je već 43. put povodom prvomajskih praznika organizovao sportsko rekraetivnu manifestaciju “Trimbi“ koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od Subotice do Palića. 

Pokrovitelj ove manifestacije na kojoj je učestvovalo 373 rekreativaca, što je za trećinu više u odnosu na prošlu godinu, je Resor za sport i omladinu grada Subotice koji je obezbedio tri glavne nagrade, dok su sa utešnim nagradama pomoć dali DOO Venera Bike, “Pionir", ZOO Vrt Subotica, JKP Stadion i Dečije pozoriše Subotica.

Cilj manifestacije je da se animiraju i motivišu građani da praznik rada proslave baveći se rekreacijom gde su najsrećniji mogli dobiti i jednu od obezbeđenih nagrada. Start je bio u Subotici ispred zgrade “Jadran” a cilj ispred rekonstruisanih terena SRC Palić. Svi učesnici bez obzira na redosled dolaska na cilj učestvovali su u izvlačenju 3 glavne neagrade (bicikl) i 23 utešnih nagrada.

U sklopu manifestacije organizovan je i Poligon spretnosti za sve učesnike koji su na cilj stigli do 10 časova. Intresovanje je bilo veliko pa je svoje umeće u vožnji biciklom isprobalo 34 učesnika. Najbrži dečak je bio Nikola Ruski (2001g.) a devojčica Lidija Uzelac (2005g.). Oni su nagrađeni slatkim paketima Pionira i jednom dnevnom ulaznicom za bazen SRC Prozivka.

Tradicionalno su nagrađeni najstariji kao i najmlađi učesnik, kao i vlasnika najinteresantnijeg bicikla. Slatki paket Pionira i 2 ulaznice za dečje pozorište je dobio najmlađi aktivni učesnik Nikola Mikulić rođen 21.06.2013. Slatki paket Pionira pripao je i najstarijem učesniku, Dmitru Kovačevićuz rođenom 06.12.1935.godine. Za najintresantniji bicikl izbaran je drveni tricikl čiji vlasnik je nagrađen svetlom i nogarom za bicik.

Na kraju su izvučene tri glavne nagrade - 3 bicikla koji su pripali: Vojnić Zlatku, Andreju Toronij i Klementini Vojnić

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search