U odličnom raspoloženju protekao drugi dan SEEOOC-a

Ned, 06.05.2018 - 12:02 -- dejan.vukovic

Na Palićkom jezeru u toku je najveća internacionalna regata u jedrenju koja se održava u Srbiji za decu do 15 godina. Reč je Otvorenom Kupu Jugoistočne Evrope za klasu optimist (SEEOOC - South East Europe Open Optimist Cup) koja se po 12. put održava na Paliću. 

Prijavljeno je 92 takmičara iz Mađarske, Slovačke, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i domaćina Srbije. U prva dana održano je 7 trka uz povoljan vetar i odlične uslove na Palićkom jezeru a sve u organizaciji JK Palić uz pokriviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Ministarstva Omladine i sporta Republike Srbije, Jedriličarskog saveza Vojvodine,  grada Subotice i ostalih prijatelja kluba koji su pomogli da se uspešno održi ova manifestacija. 

Drugi dan održano je četiri trke a kroz priložene fotografije možete videti odličnu atmosferu na Palićkom jezeru. U nedelju 6. maja održava se poslednji, treći dan ove jedriličarske regate, kada će posetioci Palićkog jezera imati prilike da uživaju u pogledu na veliki broj mladih takmičara koji jedre. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search