Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Fudbaleri Spartaka spremni za najvažniji meč sezone

Sub, 12.05.2018 - 00:05 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u nedelju igraju jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Subotičani dočekuju ekipu Radničkog iz Niša u borbi za izlazak na evropsku scenu. Meč je na programu u nedelju 13. maja sa početkom od 19 časova uz besplatan ulaz.

Utkamicu je danas na Gradskom stadionu najavio šef struke Vladimir Gaćinović – ovo je izuzetna utakmica koja nam kroji sudbinu. Čast nam je da smo došli u poziciju da se borimo za izlazak na evropsku scenu i za treću poziciju u prvenstvu. Imamo obavezu prema nama, ali i prema navijačima da pružimo maksimum u toj utakmici. Želimo da nam svi igrači budu zdravi i na raspolaganju što bi sigurno uticali na dodatno samopouzdanje. Verujemo u svoje sposobnosti a očekujemo i veću podršku sa tribina u odnosu na dosadašnje mečeve. Učinićemo sve što je do nas da obradujemo naše navijače.

Iskusni prvotimac Vladimir Torbica nada se pobedi – Očekuje nas sigurno jako teška utakmica koja je najbitnija u sezoni. Imamo dosta mladih igrača koje to ne bi trebalo da optereti. Ulog je velik i ta pobeda nam obezbeđuje ulazak u Evropu. Nadam se da će se svi oporaviti do nedelje i da ćemo opet kompletni nastupiti. Pobeda nam je imperativ a imamo i na čemu da gradimo svoj optimizam jer smo u ovom prvenstvu oba puta savladali Radnički. Ukoliko sve bude na nivou potrebnom za odigravanje ovakve utakmice onda nemamo razloga da neverujemo u uspeh.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: