Odlični Kik bokseri u Kikindi

Uto, 29.05.2018 - 00:28 -- dejan.vukovic

Na prvenstvu Vojvodine u full Sandi (kineski boks), održanoj u Hali Jezero u Kikindi 27. maja, učestvovalo je sedam takmičara iz Kik boks kluba “Spartak” iz Subotice osvojili su sedam medalja pod vodstvom trenera Veselina Bunčića.  

Vicešampionske titule i srebrne medalje osvojili su: - Livia Kiš (52 kg) kadetkinja ,koja je posle poraza u finalu od Jovane Radmanović (galaktik-Sombor), osvojila srebrnu medalju. Borba je trajala 3 runde, a Livija je dobila 2. rundu plasirajući salvu law-kickova protivnici, međutim ponestalo joj je snage u finalnoj rundi. Janković Mihajlo (45 kg) kadet, osvojio je srebrnu medalju posle poraza u finalu od Dalibora Burajija iz KBK Beočin. Treći finalista je bio kadet, Predrag Buljovčić (60kg), koji je u eliminacijama pobedio domaćeg takmičara, Nadalački Marka da bi u finalu izgubio preglasavanjem od takmičara iz N. Bečeja te se morao zadovoljiti srebrnom medaljom.

Pored tri srebrne medalje takmičari Spartaka su osvojili i četiri najsjajnija odličja. Pioniri, Sergej Vračar i Tanja Buljovčić koji su jednoglasnim odlukama sudija došli do šampionskih odličja. Junior Sedlak Goran (60 kg) nastavlja da pobeđuje jake rivale, kakav je bio i Ibščević Aleksandar iz Bele Crkve. Četvrta zlatna medalja pripala je kikbokseru teške kategorije, Mariju Ćopiću, koji je slavio predajom borbe od strane protivnika.

Veliki broj Spartakovog „mladog“ pogona nastavlja da niže uspehe koji treba da kulminiraju u drugoj polovini ove godine kada ih očekuje još 5 turnira. 

Autor teksta: 
Custom Search