Затворен 12. Међународни и регионални „Суботички сајам 2018“

Ned, 03.06.2018 - 00:27 -- nikola.tumbas

Доделом сајамских награда и признања затворен је 12. Међународни и регионални „Суботички сајам 2018“. Одлуком жирија, прва награда Сајма за најлепши штанд припала је дестилерији „Тривулеск“, из Лесковца, две друге награде додељене су Туристичкој организацији Требиња и Мађарској националној трговинској кући, док су две треће награде добили Опште удружење предузетника Суботица и општина Бачка Топола.

Жири је доделио и три посебне награде, а добитници су: Привредна комора Србије, ТО Града Осијек и град Суботица. Сајамске награде и признања добитницима су уручили директорка ЈКП „Суботичке пијаце“, Илинка Вукоја, и Ласло Караи, саветник у Регионалној привредној комори Севернобачког управног округа.

У име награђених обратио се Срђан Динић представник дестилерије „Тривулеск“  који је истакао да ће из Суботице да носи лепе успомене и да су сви дошли да створе нове контакте како би развијали посао.

На „Суботичком сајму“, одржаном од 31. маја до 2. јуна 2018. године у суботичкој Хали спортова,  на више од 30 штандова представила су се 182 излагача из Србије, Италије, Словеније, Мађарске, Хрватске, Републике Српске и Црне Горе. Партнер овогодишњег сајма је град Блед, из Словеније, са којим је Суботица чланица Мреже европских језера (nEUlakes).

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search