Drugi po redu Festival ljubavi

Pon, 04.06.2018 - 15:03 -- darko.kovacevic

Zeleni Subotice su u subotu, 2. juna 2018. godine, u Dudovoj šumi organizovali drugi po redu Festival ljubavi.

Za razliku od prošle godine, prilikom kog je Festival ljubavi posetilo oko 60 učesnika, ove godine nam se pridružilo preko 400 dece, među kojima su se našli volonteri, aktivisti, rotitelji, nastavnici i profesionalni sportisti.

Glavni cilj manifestacije jeste promovisanje zdravog načina života i povezivanje dece sa poteškoćama u razvoju i njihovo aktivno učešće u različitim kreativno-sportskim aktivnostima uz podršku zdrave dece.

Festival ljubavi ponudio je veoma raznovrsan program zahvaljujući kreativnim volonterima i profesionalcima, koji su uveličale sledeće organizacije: Fudbalska akademija “Coerver Cochaing” Subotica, Odbojkaški klub “Win Volley”, Planinarski sportski klub “Spartak”, Karate klub “TAO”, Folklorni ansambl “Sunčica”, Izviđački klub “Neuništivi”, hor “Iskončići”, kreativan tim Zelenih.

Sportski i kreativni program bio je maksimalno prilagođen deci, koja su više od 3 sata uživala u različim sadržajima, učenju novih sportskih veština, pevanju, plesanju, druženju u prirodi i upoznavanju novih prijatelja.

Donatori manifestacije bili su: “Gomex” d.o.o, firma “Bril-Su”, Tenis klub “Dudova šuma’’.

S obzirom na veliku podršku, nastavićemo sa organizovanjem ovakvih manifestacija ali i drugih aktivnosti koji su u interesu svih naših građana.

Zeleni Subotice

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search