Hokejaši Spartaka vicešampioni u inline hokeju

Uto, 19.06.2018 - 22:46 -- dejan.vukovic

Hokejaši Spartaka osvojili su drugo mesto na Kupu Srbije u inline hokeju koje je održano u Beoghradu u SC "Crna rupa" u nedelju 17. juna za seniorske selekcije 

Učestvovalo je 4 ekipe: IHK Bears/Vršac, IHK Orlovi/Beograd, IHK Pirati/Beograd i HK Spartak/Subotica.Turnir se igrao po principu "svako sa svakim", na kojem je subotički Spartak zauzeo drugo mesto u ukupnom plasmanu, pošto je u finalu poražen od prošlogodišnjeg osvajača trofeja, IHK Pirati iz Beograda sa 5:8 (1:1 3:1 0:3 1:3).

U prethodna dva susreta HK Spartak je pobedio IHK Bears sa 7:4 i IHK Orlovi sa 5:1. Subotički oklopnici žale za propuštenom prilikom što popednički pehar nisu doneli u Suboticu, pošto su u poluvremenu imali prednost od 2 gola.  Beograđani su uspeli da naprave preokret u poslednjih 20 minuta i zasluženo odbrane trofej.

Sastav HK Spartak: Vidaković Igor, Večić Vladimir, Kolarić Aleksandar, Brestovac Uroš, Šljapić Igor, Sabadoš Robert, Zwick Andrej, Šandor Žolt, Subotić Srđan i Lošonci Adam. Trener: Brestovac Uroš.

Za dve nedelje istu ovu ekipu očekuje učešće na izuzetno jakom međunarodnom turniru u inline hokeju u Mađarskoj, na kojem su svoje učešće potvrdile i ekipe koje u svojim sastavima imaju i igrače koji igraju za reprezentaciju te zemlje (koja se nalazi u I Diviziji svetskog hokeja), tako da će to biti odlična prilika da se ukrste palice sa nekim od najboljih igrača u regionu.

Autor teksta: 
Custom Search