Mladi fudbaleri FK Arena osvojili međunarodni turnir u Doboju

Ned, 24.06.2018 - 21:18 -- dejan.vukovic

Mladi fudbaleri FK Arena generacija 2009 godišta osvojila je međunarodni turnir u Doboju "Rudanka Kup 2018" na kojem je učestvovalo preko 20 ekipa iz četiri države, BiH, Slovenija, Hrvatska i Srbija. 

Fk Arena je turnir osvojila bez poraza i time dostojno prezentovala Suboticu i Srbiju na ovom međunarodnom turniru. U grupnoj fazi ostvarili su tri pobede, savladali FK Šampion iz Tešnja sa 5:0 zatim FK Sporting iz Teslića sa 1:0 i na kraju FK Rijeka iz Viteza sa 2:1. U dalje takmičenje su se plasirali kao pobednici grupe.  U četvrtfinalu su bili bolji od FK Borac nakon uspešne penal serije pošto je regularni deo završen bez golova. U polufinalu nova pobeda na penale, savladali su Sporting iz Teslića da bi u finalnom duelu bili bolji od domaćina ŠF Rudanka, pobedivši sa 1:0. 

Elkipu je predvodio trener Dragomir Marinković koji je bio izuzetno zadovoljan rezultatom, ali pre svega odnosom prema igri. Istakao je i odličan prijem domaćina - Želeo bih prvo da se zahvalim domaćinima na odličnom gostoprimstvu. Sve su učinili da se osećamo kao kod kuće, pružili su nam maskimalnu pažnju i ovom prilikom im se još jednom zahvaljujemo na tome. Saradnja ova dva kluba postoji već dve godine, gosti su na našem Arena Kupu koji svake godine organizujemo početkom septembra. Moram da istaknem odličan odnos moje ekipe, dostojno smo predstavljali naš Grad ali i Srbiju na ovom kvalitetnom međunarodnom turniru. Ovo je samo potvrda dobrog rada tokom cele sezone i očekujem da budu još bolji i kvalitetniji u narednom periodu. 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search