Nevreme pogodilo naš grad

Sub, 30.06.2018 - 09:57 -- nikola.tumbas
Dan posle
Dan posle
Detalji raščišćavanja ulica
Detalji raščišćavanja ulica
Detalji vožnje kroz grad
Detalji vožnje kroz grad

Suboticu je u kasnim poslepodnevnim, 29, juna, časovima pogodilo kratkotrajno, ali veoma snažno nevreme koje je na više lokacija u gradu i okolini obaralo drveće. Interventne ekipe JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica su odmah po pristiglim prijavama krenule sa raščišćavanjem, a prema rečima direktora JKP "Čistoće i zelenilo", Slobodana Miloševa, najkritičnija situacija je u MZ "Kertvaroš".



- Mi smo se u vrlo kratkom vremenu organizovali sa deset ekipa. Pripomoglo je i Javno preduzeće "Palić - Ludaš" sa jednom ekipom i Elektrovojvodina sa jednim kamionom opremljenim za uklanjanje stabala, kaže direktor Milošev koji je sve vreme na terenu zajedno sa interventnim ekipama, opremljenim neophodnom mehanizacijom i vozilima za uklanjanje teških trupaca sa nepristupačnih terena.

Prema njegovim rečima sve glavne saobraćajnice su već prohodne, a do večernjih časova će biti prohodne i sve sporedne ulice.

Dopuna 30.06.

Nakon jučerašnjeg nevremena, interventne ekipe JKP "Čistoća i zelenilo" su do ponoći radile na uklanjanju posledica, a prema rečima rukovodioca Radne jedinice "Zelenilo", Izabele Ečko Šobonja, u toku današnjeg dana će se prema pristiglim prijavama raditi na uklanjanju oštećenog i porušenog drveća sa oko pedeset lokacija.

 

Izveštaj - Branke Balaban

* U prilogu nekoliko ilistracija koje su poslali sugrađani. Zadnjih 5 je iz jednog dvorišta u M.Pupina 17, poslala Julijana Tot.

Custom Search