Pomeranje koncerta Rok opera za 29. jul

Kategorija: 
Izvor: 

Zbog najavljene kiše i upozorenja Republičkog hidrometeometeorološkog zavoda da se očekuje veća količina padavina u petak i subotu na području Subotice, prinuđeni smo da današnji koncert Rok opera odložimo.

Koncert se ne otkazuje, već samo odlaže za drugi termin, kada će biti stabilniji vremenski uslovi. Novi datum održavanja koncerta je 29. jul u 21 čas, na Letnjoj pozornici na Paliću.

Sve kupljene karte biće važeće i na novi datum održavanja koncerta, a svi oni koji su kupili karte, a neće moći da prisustvuju koncertu 29. jula, imaće mogućnost da dobiju novac nazad.

Ulaznice koje su kupljene u kafe baru Hausbrandt moći će da se vrate u centrali preduzeća Park Palić, radnim danima od 7:30 do 15:30 časova, počev od ponedeljka 9. jula. Prilikom povrata novca, neophodno je da se uz priložene ulaznice prikaže i lična karta.

Ulaznice koje su kupljene preko Eventim-a (knjižara Laguna i ostala prodajna mesta) se vraćaju na mestu gde je ulaznica kupljena.

Za sve informacije možete nam se obratiti putem mejla: [email protected] ili na broj telefona 024/602-780 i 069/501-22-77

Mejlovi prijava medijskih kuća koje žele da isprate koncert je i dalje aktuelan i važeći, ukoliko dođe da nekih izmena molim Vas da nas blagovremeno obavestite, kako bismo mogli ažurirati evidenciju.

Za sva dodatna pitanja vam stojim na raspolaganju.

Srdačan pozdrav!

Custom Search