Fudbaleri Bačke počeli sa pripremama

Uto, 10.07.2018 - 14:08 -- dejan.vukovic

Fudbaleri FK Bačka 1901, započeli su pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina". Na prvom zvaničnom treningu okupilo se dvadesetak igrača a za nekoliko dana priključe im se i ostali. 

Direktor kluba Milojko Vukadinović, ističe da su ambicije kluba da budu stabilan srpskoligaš. Došlo je do promene i u stručnom štabu, za novog trenera angažovan je Željka Račić.

Sportski direktor Radovan Šimun je napomenuo da su u toku pregovori sa FK spartak Ždrepčeva krv oko uspostavljanja saradnje za razvoj mladih i perspektivnih igrača koji bi iz subotičkog superligaša bili pozajmljeni FK Bačka u cilju bržeg napretka. - Nadam se da ćete uz dobar rad novog stručnog štaba od prvog treninga raditi maksimalno, da ostvarimo dobar rezultat i budemo među prvih sedam ekipa. Trenutno nedostaje Tumbas koji je povređen i trojac iz Spartaka,  Medić, Krmar i Antunić. Znaćemo uskoro as kojim timom ćemo nastupati, možda će biti još nekih pojačanja. Starosedeoci su godinu dana iskusniji, i to će biti od velikog značaja.

Željko Račić, novi trener Bačke 1901, najavio je da se samo kroz dobar i kvalitetan rad može napredovati. - Neće nam trebati mnogo vremena da se naviknemo jedni na druge i postavimo principe rada. Navikli ste već na jedan ozbiljan sistem, ovo je takav klub. Specifične će biti pripreme, nešto kraće nego obično, imaćemo oko 35 treninga, 6-7 prijateljskih utakmica. Ne smemo da gubimo vreme. Želim da na kraju polusezone svako od igrača bude kvalitetniji nego danas, ali za to mora da se radi kvalitetno. Ne donosi svaki rad napredak, nego samo maksimalno posvećen rad.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search