Održana 17. sednica Skupštine grada

Uto, 17.07.2018 - 15:15 -- nikola.tumbas
Zvučni zapis XVII sednice Skupštine grada
Zvučni zapis XVII sednice Skupštine grada

Tačka imenovanja novih direktora Turističke organizacije grada i Savremene galerije Subotica izazvale žestoke rasprave među odbornicima pozicije i opozicije, ali ne i promenu odluke o naimenovanjima novih ličnosti na rukovodećim pozicijama.a pozicije i opozicije.

U prilogu zvučni zapis sednice.

 

***

U Velikoj većnici Gradske kuće održana je 17. sednica Skupštine grada sa šest tačaka dnevnog reda. Turistička organizacija Subotice i Savremena galerija Subotica dobile su nove direktore. Na mesto prvog čoveka TOS-a imenovan je Aleksandar Medaković, koji će ovu funkciju da obavlja u narednih godinu dana, dok je za v.d. direktora Savremene galerije, većinom glasova odbornika izabran Arpad Blaško. On će ovu funkciju da obavlja do raspisivanja konkursa.

Na današnjem zasedanju odbornici Skupštine grada usvojili su Odluku o gradskom i prigradskom prevozu putnika,  Odluku o obezbeđivanju javnog osvetljenja, doneli  su Rešenje o davanju saglasnosti na izmenu Statuta JKP “Parking” Subotica, a data je i saglasnost na Prvu izmenu Programa poslovanja ”Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje ”, za 2018. godinu.

info: Subotica.rs

***

 

Custom Search