UEFA Liga šampiona u Subotici

Pon, 27.08.2018 - 23:07 -- dejan.vukovic

Fudbalerke Spartaka će utakmicu UEFA Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena  igrati u Subotici na stadionu kraj Somborske kapije (stadion FK Bačka), nakon što su se uz pomoć Lokalne samouprave stekli svi uslovi za to.  

Subotičke golubice su napravile iznenađenje i odličnim igrama protutnjale kroz kvalifikacioni turnirt koji je odigran u Crnoj Gori. Pobedile su prvaka Izraela sa 1:0, prvaka Crne Gore 4:0 i na kraju u odlučujućoj utakmici za dalji plasman švajcarski Bazel sa više nego ubedljivih 5:0. Voljom žreba, Spartak je za protivnika u ligi šampiona dobio nemačkog velikana ekipu Bajerna iz Minhena. 

Rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije je uz veliku podršku lokalne Samouprave Grada Subotice omogućilo našim sugrađanima da gledaju utakmicu UEFA lige šampiona. ŽFK Spartak će 12. septembra 2018. godine od 16:30 časova kraj Somborske kapije na stadionu FK Bačka 1901 u Subotici dočekati Bajern iz Minhena pošto je klub uspeo da obezbedi sve prateće saglasnosti i dozvole od UEFA. 

Kako UEFA liga šampiona kao najviši stepen takmičenja ima svoje visoke evropske standarde, klub se pobrinuo da cena ulaznica bude prilagođena domaćim standardima u odnosu na ostatak Evrope. Cena ulaznice za centralnu tribinu stadiona Bačka iznosiće 1.000,00 dinara a ostala mesta će se prodavati po 600,00 dinara.

Revanš utakmica se igra dve nedelje kasnije u Minhenu, 26.09. od 19:00 časova na stadionu kampa Bajern Minhena.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search