Milenium i Gebi finalisti Letnjeg turnira u malom fudbalu

Pon, 03.09.2018 - 00:29 -- dejan.vukovic

Letnji turnir u malom fudbalu ušao je u samu završnicu. Nakon odigranih polufinalnih utakmica poznati su učesnici finala koji će se boriti za pobednički pehar. 

Publika je na terenima SC Prvomajska gledala dva neizvesna polufinalna susreta. U prvom meču Gebi je sa 4:2 savladao ekipu Bodyline i time postao prvi finalista. Meč je obilovao uzbuđenjem pošto je konačan pobednik rešen u poslednjim trenucima susreta. Poveo je Bodyline da bi ubrzo Gebi poravnao. Uskoro su ob eekipe postigle po još jedan gol aza 2:2. Odličnim šutem Zdravka Maravića Gebi je poveo sa 3:2. Usledila je terenska inicijativa Bodyline koji su poslednja dva minuta igrala i bez golmana. Umesto poravnanja, Gebi je u poslednjim trenucima sureta rešio konačnog pobednika pošto je  Zdravković sa svoje polovine loptu poslao u praznu mrežu za konačnih 4:2.    

U drugom susretu slavila je ekipa SK Millenium, iako je terensku inicijativu tokom celog susreta imala ekipa Prologisa. Uz pomoć odličnog golmana Tonkovića, Milenium je uspeo da zaustavi sve pokušaje Prologisa, dok su njihovi napadi bili efikasni. Na kraju zaslužena pobeda Mileniuma od 3:0 za ulazak u finale.  

Završnica turnira predvižena je za ponedeljak 3. septembar kada se od 20:00 časova u borbi za treće mesto sastaju Bodyline i Prologis dok  će u finalnom meču od 21:00 čas snage odmeriti SK Millenium i Gebi.    

Fotograf: 
Custom Search